Accularia

Een aantal jaren geleden besloten wij tot de aanschaf van een paar e-bikes. Tot dat moment trapten we zonder problemen onze (best lange) rondjes op ‘gewone fietsen’. Dus écht nodig was de overstap nog niet. Maar we hebben er geen spijt van gehad. Het is toch wel prettig, af en toe dat steuntje in de rug. De e-bike heeft naast de vele voordelen slechts één nadeel: de accu moet regelmatig worden opgeladen. In ons geval bijna dagelijks. Zodra we terug zijn van een fietstocht zetten we de fietsen in de garage en hangen de accu’s gelijk aan de oplader. 
Na onze tocht gisteren besloten we er vandaag weer op uit te trekken. We konden de fietsen daarom gewoon achterop de auto laten staan. 
Toen ik vanochtend wakker werd, realiseerde ik me dat de accu’s, die we bij vervoer met de auto altijd van de fietsen halen, nog achterin de auto lagen. 
De fietstocht van vandaag noodgedwongen uitgesteld naar morgen.